Mila d'Opiz
Schoonheids- en pedicuresalon Lindy werkt ook met de producten van Mila d’Opiz.
Deze producten worden geproduceerd in Zwitserland. Mila d’Opiz is een persoonlijk verzorgingssysteem, dat voldoet aan de eisen van deze tijd.

Recent zijn deze producten geheel vernieuwd.
De werkstoffen, de zorgvuldige keuze uit hoogwaardige grondstoffen en de perfecte verwerking ervan in combinatie met dermatologisch onderzoek, garanderen een buitengewoon goede verdraagzaamheid, die op een natuurlijke wijze in de basisbehoeften van de huid voorziet.

Alle producten zijn dierproefvrij en hypo-allergeen.
Basisprincipes en werking
Elke huid heeft zijn eigen behoeften en deze zijn niet altijd gelijk; ze variëren van tijd tot tijd in bepaalde omstandigheden.
Elke huid, van de jonge normale huid tot de oudere rijpere huid, heeft de juiste verzorging nodig om zich te beschermen tegen een agressief milieu en om de natuurlijke vochtigheid te behouden, de huid te kalmeren en de frisheid en elasticiteit te bewaren.
De verpakking en de inhoud van deze producten zijn zeer actueel.
Door suikers en vetzuren te gebruiken als emulgatoren is de kans op allergische reactie minimaal.

De cremes voelen zacht aan en er wordt gebruik gemaakt van planten- extracten uit verse planten afkomstig uit de macrobiotische kwekerijen.
Dit - gecombineerd met de samenwerking met dermatologische klinieken - vormt de basis voor huidvriendelijke kwaliteitsprodukten.