Vavin
Schoonheids- en pedicuresalon Lindy werkt met de producten van Vavín.
Vavín huidverbeteringsproducten bevatten hoog gedoseerde actieve werkstoffen die het natuurlijk fuctioneren van de huid ondersteunen en daarmee rechtstreeks de vitaliteit van de huid herstelt.

Alle producten van Vavín worden ontwikkeld vanuit de gedachte de huid zelf zoveel mogelijk te laten werken. De formuleringen van de Vavín producten zijn zorgvuldig samengesteld.
Er worden zoveel mogelijk huideigen ingrediënten voor de producten geselecteerd waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een positieve werking hebben op het natuurlijk functioneren van de huid. Er worden geen minerale oliën, agressieve emulgatoren, kleurstoffen of ingrediënten met comedogene of irriterende eigenschappen gebruikt.
Basisprincipes en werking
• reduceert rimpelvorming en egaliseert aanwezige rimpels
• voorkomt vochtverlies vanuit de dermis
• reguleert het proces van celvernieuwing zodat de vorming van nieuw
 gevormde cellen sneller verloopt
• verbetert de weerstand van de huid waardoor schadelijke invloeden
 van bijvoorbeeld zonlicht en het optreden van bacteriële infecties
 worden tegengegaan.
• stimuleert de collageenaanmaak en het beschermen tegen de afbraak
 van elastine- en collageenvezels door enzymen
Uitgangspunt
Het uitgangspunt van de Vavín producten is dat zij de natuurlijke werking van de huid ondersteunen. Hiervoor worden bij de ontwikkeling vastgestelde basisprincipes door de Vavin deskundigen toegepast.
Door op de hoogte te zijn van deze basisprincipes, kunt u beter begrijpen hoe de producten werken en functioneren in de huid.